Όροι χρήσης - Μαθητές

Συγκατάθεση γονέα/κηδεμόνα για τη δημιουργία λογαριασμού μαθητή/τριας στην Πλατφόρμα Office 365 της Microsoft και δωρεάν παροχή υπηρεσιών.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει υπογράψει σύμβαση για αδειοδότηση σε λογισμικά της εταιρίας Microsoft για όλους τους υπολογιστές που χρησιμοποιούνται στα δημόσια σχολεία.

Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας παρέχεται το δικαίωμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της δημόσιας εκπαίδευσης να χρησιμοποιούν δωρεάν το Office365 pro plus (Word, Excel, PowerPoint κ.ά.) σε πέντε συσκευές προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών ή Mac της εταιρίας Apple και σε πέντε έξυπνες συσκευές τους (Android, iPhone, iPad, windows mobile phone).

Για να μπορούν οι μαθητές να κάνουν χρήση των αδειών αυτών θα πρέπει να δημιουργηθούν λογαριασμοί πρόσβασης στην πλατφόρμα Office 365 έτσι ώστε με τη σύνδεσή του ο μαθητής να μπορεί να κατεβάσει τα προγράμματα για να τα εγκαταστήσει στη συσκευή του ή και να μπορεί να κάνει χρήση των προγραμμάτων που του προσφέρονται με διαδικτυακή, απευθείας σύνδεση (on line).

Για λόγους τήρησης της σχετικής δεοντολογίας και νομοθεσίας, παρακαλούμε όπως δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη δημιουργία λογαριασμού πρόσβασης του παιδιού σας στην πλατφόρμα Office 365.

Έντυπο συγκατάθεσης γονέα/κηδεμόνα